Lahden vasemmistoliitto nimesi 22 ehdokasta – nykyisistä valtuutetuista ehdolla vain Elisa Lientola

Lahden vasemmistoliiton nykyisistä valtuutetuista vain Elisa Lientola on ehdolla ensi kevään vaaleissa. Katja Luoma

Erno Laisi

Lahden vasemmistoliiton kunnallisjärjestö nimesi torstaina ensimmäiset 22 ehdokastaan ensi kevään kuntavaaleihin. Ehdokkaiden joukossa on nykyisistä valtuutetuista vain ryhmän puheenjohtaja Elisa Lientola. Valtuustokonkarit Antti Holopainen ja Vuokko Kautto eivät ole enää asettumassa ehdolle ensi kevään vaaleissa.

Lientolan ohella ehdolle nimettiin Jarna Ahola, Petri Haapa, Heli Heikkinen, Päivi Houma, Riitta Ilonen, Tomi Korpi, Pasi Kousa, Anna Kaisa Kupiainen, Janne Lehto, Anna-Maria Mitchell, Mari Pauloff-Hannikainen, Risto Peltomaa, Katja Piiponniemi, Kalervo Piiponniemi, Mikko Puustinen, Nina Päivärinta, Olli Rantanen, Petteri Rautiainen, Niklas Saalasti, Terhi Sandberg ja Vesa Vainio.

Vasemmistoliiton tavoittelee 50 ehdokkaan listaa ja viittä valtuutettua ensi kevään vaaleista.

Edellisissä vaaleissa vasemmistoliitolla oli 32 ehdokasta ja se sai neljä paikkaa valtuustoon. Valtuustokauden aikana ryhmä kutistui yhdellä, kun valtuutettu Seppo Korhonen erotettiin syksyllä 2018.

Kuntavaalien ehdokashaussa kiihdytysvaihe Lahdessa – SDP ja kokoomus asettavat täydet listat, perussuomalaisilla ennätystahti, vihreiden ehdokasasettelu viime kertaa hitaampaa

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut