Orimattilan toiselta huumekuskilta löytyi teräase, molempien autoista ruuvattiin kilvet irti

Heidi Malin

Hämeen poliisi tavoitti torstaina Orimattilasta kaksi huumausaineiden käytöstä epäiltyä kuljettajaa. Päivän ensimmäisen huumekuskiepäillyn poliisipartio pysäytti Orimattilan Erkontiellä jo päivällä. Partion poliisit puhalluttivat 32-vuotiaan miehen.

Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta tunnusti käyttäneensä huumausaineita aikaisemmin. Hän ei kuitenkaan suostunut huumepikatestiin, joten poliisi käytti hänet verikokeissa asian selvittämiseksi.

Myös miehen auto oli katsastamaton. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä poliisi löysi mieheltä kääntöveitsen, jota hän kertoi kantavansa aina mukanaan itsepuolustussyistä.

Miehen autoa ei oltu katsastettu ja se oli poistettu liikennekäytöstä. Lisäksi ajoneuvovero oli maksamatta. Poliisi poisti autosta rekisterikilvet.

Tapahtuneesta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja toisen vahingoittamiseen tarkoitetun esineen hallussapidosta.

Toinen huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoillut kuljettaja jäi kiinni torstaina illalla Orimattilan Heinämaantiellä. Jo toisen kerran vuoden sisällä ajo-oikeudetta ajamisesta kiinni jäänyt mies puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista tulosta kannabikselle. Koska auto oli katsastamaton, siitä poistettiin rekisterikilvet.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut