Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen palomestari Juha Lahtiselle ja ruiskumestari Aleksi Matilaiselle Opetusalan turvallisuuden tunnuspalkinto

Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen ruiskumestari Aleksi Matilainen ja palomestari Juha Lahtinen saivat valtakunnallisen tunnustuspalkinnon. Salla Virta / Päijät-Hämeen pelastuslaitos

Heidi Malin

Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen palomestari Juha Lahtinen ja ruiskumestari Aleksi Matilainen palkittiin Opetusalan turvallisuuden tunnuspalkinnolla. Tiedotteen mukaan palkinto luovutettiin tiistaina valtakunnallisessa Opetusalan turvallisuusfoorumissa.

Palkinnon perusteluissa todetaan, että Lahtinen ja Matilainen ovat edistäneet merkittävästi Orimattilan Jokivarren koulun turvallisuuskulttuuria, -kasvatusta ja -käytäntöjä. He ovat muun muassa olleet yhdessä koulun kanssa kehittämässä koulutusmallia ja toimintakulttuuria. Koulutustyöllä on ollut myös näkyviä seurauksia. Orimattilan Jokivarren koulu on menestynyt useana vuonna erinomaisesti valtakunnallisessa NouHätä-kilpailussa.

Palkinnon myöntävät Opetushallitus, aluehallintovirastot, Opetusalan ammattijärjestö OAJ, Suomen Rehtorit ry, Kuntaliitto, Pelastusopisto, Helsingin pelastuskoulu, Suomen Palopäällystöliitto ja SPEK-ryhmä.

 

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut