Huumekuskit ja rattijuopot työllistivät Hämeen poliisia viikonloppuna

Päihtyneet autoilijat työllistivät Hämeen poliisia viikonlopun aikana. Hämeen poliisilaitoksen alueella jäi kiinni yhteensä kahdeksan rattijuoppoa, joista viisi ajoi huumeiden vaikutuksen alaisena. Kolmen heistä epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Nuori nainen ajoi ulos Lahden Arolantiellä lauantaina iltapäivällä kello 15 jälkeen. Hän oli ajanut Valtatie 12:sta Lahdesta Kouvolan suuntaan, kunnes menetti autonsa hallinnan ja suistui ojaan tien oikealle puolelle. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Myös kolmekymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja ajoneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Poliisi tavoitti miehen Lahden keskustasta lauantaina illalla. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 0,60 mg/l tuloksen. Poliisi käytti miehen verikokeissa ja hänet otettiin kiinni odottamaan kuulusteluja.

Kolmekymppinen nainen jäi kiinni huumausaineiden vaikutuksen alaisena ajamisesta Hollolassa sunnuntain vastaisena yönä. Poliisi tavoitti naisen Hollolan Salpakankaalta, Hämeenlinnantieltä. Huumepikatesti osoitti positiivista tulosta.

Naisella on kontollaan jo kolme aikaisempaa ajoretkeä ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kiinnijäämiset ovat tapahtuneet viimeisen vuoden sisällä. Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Myös Padasjoella rattijuoppo ajoi ulos tieltä lauantaina illalla kello 20.30 aikaan. Hätäkeskus ilmoitti ulosajon tapahtuneen Maakeskellä, tiellä 24.

Tapahtumapaikalla selvisi, että 56-vuotias nainen oli ajanut Lahdesta Padasjoen suuntaan, kunnes oli menettänyt autonsa hallinnan, ja suistunut ojaan.

Nainen puhalsi 1,66 promillen lukemat. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut