Peuraa väistänyt henkilöauto suistui katolleen Hollolassa - kuljettaja loukkaantui ulosajossa

Heidi Malin

Päijät-Hämeen pelastuslaitos sai tiistaina illalla hälytyksen Hollolan Herralantielle, kun peuraa väistänyt henkilöauto oli ajautunut luisuun ja suistunut ulos ajoradalta. Hälytys tuli illalla kello 21.52.

Tieltä suistunut henkilöauto päätyi katolleen tiistai-iltana Hollolassa. Päijät-Hämeen pelastuslaitos

Henkilöautossa oli vain kuljettaja, joka loukkaantui onnettomuudessa. Hän menetti ajoneuvonsa hallinnan ja auto suistui ensin vastaantulijoiden kaistan yli ja siitä ojaan, josta se pyöri lopulta katolleen.

Onnettomuuspaikalle lähti neljä Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen yksikköä. Pelastuslaitos raivasi alkuyöstä onnettomuuden jälkiä ja tie oli suljettu liikenteeltä. Autoa kuljettanut henkilö kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi.

Hämeen poliisi kertoo, että autossa oli hyväkuntoiset kitkarenkaat eikä nopeus ollut kova. Tien pinta oli huurteinen muttei varsinaisesti liukas tapahtumapaikalla. Päihteillä ei ollut osuutta onnettomuuteen.

Juttua päivitetty 10.11.2020 kello 23.04. Juttua päivitetty 13.11. kello 10.24: oikaistu aiempi virheellinen tieto siitä, että autossa olisi ollut kesärenkaat, ja lisätty tieto peuran väistämisestä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut