Konsertteja siirtyi Sibeliustalosta väljemmille vesille Lahti Halliin – loppuunmyyty Behmin keikka mukana

Behmin loppuunmyyty Finlandia-klubin keikka siirtyy Lahti Halliin. Pietari Purovaara

Anne Honkanen

Club for Fiven & Ilmavoimien Big Bandin sekä lahtelaisartisti Behmin konsertit siirtyvät järjestettäviksi Lahden Messukeskuksessa Sibeliustalon sijasta.

Sibeliustalon ohjelmapäällikkö Matti Pöllänen kertoo, että Lahti Hallissa Messukeskuksessa nämä konsertit pystytään järjestämään turvavälejä noudattaen. Molempiin konsertteihin yleisö oli ostanut lippuja jo ennen syksyllä annettuja ohjeita konserttien turvaväleistä. Club for Fiven & Big Bandin konsertti pääsalissa piti järjestää jo keväällä, mutta se siirtyi syksyyn, ja Behmin keikka Finlandia-klubilla oli myyty loppuun. Yleisö ei olisi mahtunut turvallisesti pääsaliin tai Finlandia-klubille. Lahti Halliin väkeä mahtuu Sibeliustaloa enemmän.

Konserttien järjestämisajankohdat pysyvät samoina. Club for Fiven & Ilmavoimien Big Bandin konsertti on 30. marraskuuta ja Behmin keikka 5. joulukuuta. Kumpaankin tapahtumaan on saatu myös lisälippuja myyntiin.

Pöllänen kertoo, että Lahti Hallissa nähdään myös Raskasta joulua -konserttikiertueen konsertti 16. joulukuuta. Liput konserttiin tulevat myyntiin Lippu.fissä 11. marraskuuta.

Koronaepidemia on lisännyt musiikin kulutusta – tutkija uskoo striimikeikkojen suosion jatkuvan: "On jopa erikoista, että tähän herättiin vasta nyt"

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut