Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Lahtelaisräppäri Brädi sai pojan juuri isänpäivän alla – "Olen seitsemännessä taivaassa"

Lahtelainen rap-artisti Brädi eli Kari Härkönen sai pojan torstaina, juuri ennen isänpäivää.

Hän kertoi iloisesta perhetapahtumasta Instagramissa perjantaina. Iltapäivällä tehty päivitys keräsi muutamassa tunnissa tuhansia tykkäyksiä ja onnentoivotuksia.

"Lahden kaupungin nuori kruununprinssi" syntyi torstaina iltakahdeksalta 3 285 gramman painoisena ja 53 senttimetrin pituisena.

Brädi kertoo päivityksessään, ettei synnytys ollut helppo, mutta päättyi lopulta hyvin. Hän kiittää kauniisti Natalie-puolisoaan "pienen ihmeen" tuomisesta maailmaan.

– Olen seitsemännessä taivaassa, 41-vuotias isä luonnehtii.

Brädi ja Natalie menivät kihloihin tämän vuoden helmikuussa Malediiveilla ja kertoivat raskaudesta huhtikuussa. Vauva on Brädin ensimmäinen lapsi, mutta perheeseen kuuluu myös Natalien poika, joka käy koulua Lahdessa.

Suomiräpin konkari on siten saanut jo opetella isänä olemista ja se on tuntunut mukavalta.

– Nastaa hommaahan se on, olen päässyt esimerkiksi kotiopettajaksi. Yhdessä koko perheen kanssa on tehty esimerkiksi pieniä luontoretkiä lähimaastoihin, hän kertoi ESS:lle toukokuussa.

Lahtelaisartisti Brädillä on ollut poikkeuksellinen alkuvuosi: kihlaus, uusi rooli isänä, vauvauutisia ja levytysaikeita

Vauvauutisesta kertoi ensin Iltalehti.