Vuoden lykkiläiseksi valittu toimitusjohtaja Topi Paananen: "Omasta koulutustaustastaan on vieläkin ylpeämpi"

Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen valmistui ylioppilaaksi Lahden yhteiskoulun lukiosta vuonna 1991. Emilia Malin

ESS

Lahden yhteiskoulun seniorit ry on valinnut toimitusjohtaja, kauppatieteiden maisteri Topi Paanasen Vuoden lykkiläiseksi 2020. Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Paananen on valmistunut ylioppilaaksi Lahden yhteiskoulun lukiosta vuonna 1991. Kauppatieteiden maisteriksi hän on valmistunut Helsingin yliopistosta.

– Lahden yhteiskoulun lukio antoi minulle hienon perustan elämälle, hyvän yleissivistyksen, jonka pohjalle rakentaa ammatillista koulutusta ja työuraa. On upeaa tulla valituksi Vuoden Lykkiläiseksi, omasta koulutaustastaan on vielä entistäkin ylpeämpi, Topi Paananen sanoo Lahden yhteiskoulun tiedotteessa.

Paananen on työskennellyt Peikolla 15 vuoden ajan. Vuodesta 2010 lähtien hän on toiminut yrityksen toimitusjohtajana. Viidentoista vuoden aikana Peikko on kasvanut pienestä vientitoimintaa harjoittavasta pkt-yrityksestä kansainväliseksi, monikulttuuriseksi alansa suunnannäyttäjäksi. Yhtiön liikevaihto on noin 240 miljoonaa euroa.

Vuoden lykkiläisiä on valittu vuodesta 2007 lähtien. Aikaisempia valittuja ovat esimerkiksi uutistoimittaja Ripsa Koskinen-Papunen, suurlähettiläs Risto Piipponen sekä vuorineuvos Pekka Luhtanen.

Myyntitykki Topi Paananen kansainvälistää Peikkoa vauhdilla - "Yrittäminenhän on valtavan kiehtovaa"

Milla Bruneau on Vuoden lykkiläinen – "Lämmittää mieltä nyt, kun olen tehnyt merkittäviä ratkaisuja tulevaisuuteni suhteen"

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut