Hollo ja Martta -festivaalin konserttitallenteet katsottavissa netissä

Pelimannien yhteissoittoa saadaan seurata tallenteelta ensi tiistaista lähtien. Jani Mahkonen

Anne Honkanen

Hollo ja Martta 2020 -virtuaalifestivaalin tallenteita voi katsoa Hollo & Martta -festivaalin Facebook-sivuilta.

Tapahtuman järjestäjät kertovat tiedotteessaan, että he julkaisevat uusia taltiointeja festivaalin esityksistä ja konserteista päivittäin 4.–10. marraskuuta. Tallenteet julkistuvat päivittäin kello 18.

Keskiviikkona julkaistaan konsertti, jossa esiintyivät Lindat ja Leevit sekä Matit ja Maijat, torstaina konsertti, jossa mukana olivat Samut ja Saarat sekä Country Heels & Toe's, perjantaina nähdään Ossi Niinimäen muistokonsertti, lauantaina konsertoi Tsuumi Sound System, sunnuntaina nähdään Riinat ja Rikut, Purpuri-ryhmä ja Lahden tanssiopisto, maanantaina Ellinlellit ja TUK sekä tiistaina pelimannien yhteissoitto.

Tallenteet ovat katsottavissa marraskuun loppuun saakka.

Kansainvälinen kansantanssi ja -musiikkifestivaali Hollo ja Martta järjestettiin tänä vuonna virtuaalisesti koronaepidemian takia. Tapahtuma pidettiin 23.10.–1.11. Festivaalipäällikkö Aimo Hentinen kertoo tiedotteessa, että festivaali onnistui tavoitteissaan.

Ensi vuonna tapahtumaa tuottava Hollolan Nuorisoseura täyttää 120 vuotta. Festivaalia juhlitaan talvella, keväällä ja kesällä kolmena viikonloppuna. Syksyn tapahtuma järjestetään loka-marraskuun vaihteessa.

Koronapandemia vei Hollolan perinteikkäältä Hollo ja Martta -festivaalilta kansainväliset vieraat – periksi ei kuitenkaan anneta

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut