Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahden Super-teatteri tonttuilee tänä vuonna netissä

Lahden Super-teatteri siirtää tänä vuonna perinteisen joulunäytelmänsä nettiin. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Tero Poralin johtama teatteri tekee varsinaisen näytelmän sijaan joulukalenterin, jonka 24 videoluukkua avataan päivittäin teatterin omalla Youtube-kanavalla ja Facebook-sivulla.

Joulukalenterista paljastuu monia edellisvuosien joulunäytelmistä tuttuja hahmoja. Pääroolissa nähdään luonnollisesti postiylitonttu Per Erik Olof Andersson Svensson-Tonttunen ( Anssi Hyvönen).

Super-teatterin joulunäytelmä olisi viettänyt tänä vuonna viisivuotisjuhliaan.

– Tiedämme tuottavamme monille pienille (ja isoillekin) katsojille pettymyksen, mutta toisaalta joulukalenterimme tavoittaa nyt nekin, jotka eivät syystä tai toisesta voi poikkeusaikana lähteä paikan päälle teatteriin, teatteri muistuttaa tiedotteessaan.

Super-teatterin syksyn ohjelmistossa jatkaa edelleen Maukka ja Väykkä. Suuren suosion saavuttanut esitys on saanut lisänäytöksiä marras- ja joulukuulle.

Lahden Super-teatterin Maukassa ja Väykässä on lämmintä kuin villasukassa