Meidän juttu: SalpausSelät ry vietti Selkäviikkoa luennolla

Atte Sarilo

Selkäyhdistys SalpausSelät ry järjesti 15.10.2020 Maailman selkäpäivän teemaan kuuluen jo perinteeksi tulleen Selkäluennon yhteistyössä Wellamo-opiston kanssa. Luennon piti OMT-fysioterapeutti, lymfaterapeutti Pauliina Rajaniemi, aiheenaan ”Pitkittynyt kipu – ihminen sairaskertomuksen takana fysioterapeutin vastaanotolla”.

Korona-erityisjärjestelytkään eivät nykytekniikan avulla aiheuttaneet luennon seuraamiselle suuria hankaluuksia, sillä paikalle saapuneiden, noin 30 kuulijan lisäksi luentoa oli mahdollisuus seurata etänä ja se myös taltioitiin netissä myöhemmin katsottavaksi.

Mielenkiintoinen luento selvitti monia arkipäiväisiäkin asioita ja tuntemuksia sekä herätti paljon aiheeseen liittyneitä kysymyksiä, liikuttiinhan meidän tavallisten ihmisten vaivojen maailmassa.

Samalla tilaisuus juhlisti valtakunnallista 12. Selkäviikkoa ja yhdistyksemme 25-vuotista taivalta Päijät-Hämeen talousalueella. Rakasta selkääsi, se kannattaa Sinua!

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut