K-ryhmän myyntiin lähes viidenneksen kasvu Päijät-Hämeessä

Kesko tekee tulosta muun muassa K-Citymarketeissaan. Kai SInervo

ESS

K-ryhmän myynti kasvoi Päijät-Hämeessä tammi–syyskuussa vuoden takaiseen verrattuna 17,8 prosenttia ja oli yhteensä 244,2 miljoonaa euroa. Päivittäistavarakaupan myynti oli plussalla 9,7 ja rakentamisen sekä talotekniikan kauppa 13,5 prosenttia, kertoo K-ryhmä tiedotteessa.

Autokaupan myynnin arvo oli Päijät-Hämeessä hieman pienempi kuin muilla Keskon Etelä-Suomen alueilla eli 22,9 miljoonaa euroa.

Muuten Keskon Etelä-Suomen alueella kasvu oli vahvinta Päijät-Hämeessä. Kanta-Hämeessä kokonaismyynti kehittyi 14,1 prosenttia, Uudellamaalla 13,8 ja Kymenlaaksossa 9,7 prosenttia. Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen eivät ole mukana Uudenmaan luvuissa.

Keskon Etelä-Suomen alueella K-ryhmän myynti oli tammi–syyskuussa 1 346,5 miljoonaa euroa ja se kehittyi 13,7 prosenttia. Myynnistä 963 miljoonaa tuli päivittäistavaroista.

– Kaikilla päivittäistavarakaupan ketjuilla oli hyvät kehitykset. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan kehitys oli erinomainen sekä kuluttaja- että yritysasiakaskaupan osalta, kiittää Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä kehitystä Päijät-Hämeessä.

Uusi K-Supermarket Hyppyri avataan pian Lahdessa

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut