Lahtelaisministeri Ville Skinnari osallistuu OECD:n ministerikokoukseen

Ville Skinnari (sd.) edustaa Suomea OECD:n ministerikokouksessa. Sami Lettojärvi

Heidi Malin

Lahtelainen kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari (sd.) osallistuu taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD:n ministerikokoukseen keskiviikkona ja torstaina.

Ulkoministeriön lähettämän tiedotteen mukaan Skinnarin lisäksi virtuaalisesti pidettävässä kokouksessa Suomea edustaa elinkeinoministeriön valtiosihteeri Kimmo Tiilikainen. Tiilikainen osallistuu keskusteluihin, joissa pohditaan kaupan ja investointien roolia elpymisessä.

Kokouksen pääaiheena ministerit keskustelevat sosiaalisesti ja ekologisesti kestävästä elpymisestä koronapandemian aikana. Skinnari osallistuu keskusteluun kansallisten elvytyssuunnitelmien ja kansainvälisen yhteistyön painopisteistä koronakriisistä toipumisessa.

– Nykyisessäkin maailmantalouden tilanteessa on tärkeää pitää kiinni avoimesta ja sääntöpohjaisesta kaupasta sekä nähdä tässä mahdollisuus vihreälle kasvulle, jota myös digitalisaatio tukee. OECD on meille tärkeä tiedontuottaja ja alusta kansainväliselle yhteistyölle, Skinnari sanoo tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Heidi kamppaili oman jaksamisensa kanssa, kunnes sai avukseen Sinin

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut