Millainen on johtajan työpäivä oikeasti? Nuoret ottavat tästä selvää Nuorkauppakamareiden teemaviikolla, mukana myös lahtelaisia yrityksiä

Nuorkauppakamareiden teemaviikko tuo nuoret työpaikoille seuraamaan johtajien työpäivää. Myös lahtelaiset yritykset ovat tempauksessa mukana.

Marraskuun viimeisellä viikolla toteutettavassa Päivä johtajana 2020 -tempauksessa nuoret tutustuvat johtajan arkeen päivän ajan ja oppivat, mitä johtajan työhön kuuluu.

Teemaviikkoon osallistuu Lahdesta liki 30 lukion ja ammattikoulun opiskelijaa ja parikymmentä yritystä ja yhdistystä. Mukana ovat muun muassa K-Citymarket Paavola, Mainostoimisto Ilme, MyyWin, Lahti Energia, Päijät-Hämeen jätehuolto ja Stala.

Tempauksen tavoitteena on antaa mielikuvien tilalle tietoa ja uusia näkökulmia koulutus- ja urasuunnitelmiin sekä kehittää nuorten työelämätaitoja.

– Työtehtävät harvoin vastaavat stereotyyppistä mielikuvaa johtajan työstä. Nuorkauppakamarista on aikanaan lähtenyt myös työelämään tutustuminen eli tet. Tämä on mielestäni luontevaa jatkumoa sille, sanoo Lahden Nuorkauppakamarin puheenjohtaja, yrittäjä Päivi Pasanen tiedotteessa.

Päijät-Hämeen jätehuolto on mukana tempauksessa ensimmäistä kertaa.

– Päivä johtajana mahdollistaa nuoren tutustumisen ylemmän johdon työpäivään, kun yleisesti eri harjoitteluissa nuoret pääsevät tutustumaan enemmän muihin tehtäviin työpaikoilla, kertoo Päijät-Hämeen jätehuollon toimitusjohtaja Johanna Rusanen tiedotteessa.

Päivä johtajana -tempauksia on järjestetty vuodesta 2013.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut