Lahti haluaa olla Suomen yrittäjäystävällisin kaupunki – 500 lahtelaista yrittäjää saa pian puhelun

Lahden kaupunki ottaa yhteyttä lahtelaisiin yrittäjiin ja selvittää, mitä mieltä he ovat kotikaupunkinsa yrittäjäpalveluista, kaupunki kertoo lähettämässään tiedotteessa. Taloustutkimuksen loka- ja marraskuussa toteuttamaan kyselyyn tavoitellaan vastaamaan yhteensä 500 yritystä.

Lahden tavoitteena on olla Suomen yrittäjäystävällisin kaupunki. Tavoitetta varten kaupunki haluaa kuulla yrittäjiltä, mitä mieltä he ovat Lahden elinkeinopolitiikan suunnasta, Ladecista sekä Lahden vahvuuksista ja kehittämiskohteista.

Kyselyssä selvitetään myös, miten koronaviruspandemia on vaikuttanut yritystoimintaan ja työllisyysnäkymiin.

– Toivomme, että kiireiset yrittäjät löytävät tutkimusta varten 15 minuuttia aikaa ja kertovat omin sanoin, miten Lahden kaupunki on onnistunut yritysten huomioimisessa ja missä voimme edelleen parantaa, Lahden kaupungin elinkeinopäällikkö Miikka Venäläinen sanoo Lahden kaupungin tiedotteessa.

Edellisen kerran lahtelaisia yrittäjiä haastateltiin kaksi vuotta sitten. Silloin positiivista palautetta saivat Ladec sekä Ohjaamon ja Vauhdittamon palvelut. Tuolloin yrittäjät toivoivat kaupungilta yritysasioinnin kehittämistä ja parempaa vuorovaikutusta kaupungin ja yrittäjien välillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut