Oopperatalon katolle aurinkovoimalan toimittanut lahtelaisyritys sai ensimmäisen ulkopuolisen toimitusjohtajan

ESS

Lahtelaisen kestävän kehityksen energiaratkaisuja ja kiinteistönhoidon tuotteita tarjoavan Lem-Kemin toimitusjohtaja vaihtui torstaina. Perheyhtiötä luotsaa nyt ensimmäistä kertaa suvun ulkopuolelta tuleva johtaja, KTM Mikko Kolehmainen, 45.

Ennen nimitystä Kolehmainen työskenteli yrityksessä vuoden ajan liiketoiminnan kehittämistehtävissä. Hänellä on 20 vuoden kokemus johtotehtävistä, muun muassa logistiikan, informaatioteknologian ja kiinteistöliiketoiminnan aloilta. Kolehmainen on toiminut myös projekti- ja palveluliiketoiminnan johtotehtävissä CGI Suomessa.

Henrik Lemmetty siirtyi Lem-Kemin toimitusjohtajan tehtävistä kehittämään yritystä hallituksen puheenjohtajana ja ostopalveluista vastaavana johtajana.

Projektiliiketoimintaan panostanut Lem-Kem kertoo olevansa Suomen suurin aurinkoenergiaratkaisujen kokonaistoimittaja. Yritys tarjoaa oman maahantuonnin lisäksi suunnittelu-, asennus- ja huoltopalveluja.

Lahtelainen Lem-Kem asensi aurinkovoimalan Oopperatalon katolle – "Onko kiinteistönomistajalla enää varaa olla laittamatta kattoja tuottamaan?"

Alkusyksystä Lem-Kem toimitti aurinkovoimalan Helsinkiin Suomen kansallisoopperan katolle. Osuuskauppa Hämeenmaa on Lem-Kemille suurasiakas. Toinen suuri asiakas, jolle yritys toimittaa tällä hetkellä aurinkoenergiajärjestelmiä on Senaatti-kiinteistöt.

Energiaa säästävän valaistuksen toimittajana Lem-Kem lukeutuu myös Suomen suurimpiin yrityksiin. Se on lisäksi laajentanut maalämpöliiketoimintaan.

Aurinkovoima valtaa katot

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut