Risteyksessä kolaroitiin Lahdessa – autoilija kertoo, ettei havainnut moottoripyöräilijää

Anne Honkanen

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen henkilöauton ja moottoripyörän välisestä kolarista Lahdessa Ahtialantien ja Ratavartijankadun risteyksessä torstaina aamupäivällä kello 9:n aikaan.

Poliisin alustavan selvityksen mukaan Ahtialan suunnasta tulleen miehen kuljettama kevytmoottoripyörä oli törmännyt Ratavartijankadulta kaupungin suuntaan kääntyneen henkilöauton perään. Henkilöautoa kuljettanut noin 60-vuotias mies oli kertonut tiedotteen mukaan poliisipartiolle, että ei ollut havainnut Ahtialan suunnasta tullutta moottoripyöräilijää.

Vuonna 2003 syntynyt moottoripyörän kuljettaja vietiin sairaalaan tutkittavaksi. Sairaankuljetus tarkasti moottoripyörän kyydissä olleen nuoren naisen vammat paikan päällä.

Poliisi epäilee henkilöauton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ollut osuutta tapahtumaan.

Pakettiautoilija ajoi poliiseja vastaan väärällä kaistalla Lahdessa – syy selvisi pikatestissä

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut