Poliisipartio pelasti veden varaan joutuneen naisen Lahdessa – "Hienoa työtä poliiseilta"

Anne Honkanen

Poliisin partio pelasti veden varaan joutuneen naisen Vesijärvellä Lahdessa keskiviikkona noin puoli kolmen aikaan yöllä.

Poliisin partio oli jalkautunut yöllä partiokierroksellaan Vesijärven satamassa Sibeliustalon kohdilla ja kuullut naisen avun huudot, kertoo paikalle kutsutun Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jukka Huttunen.

Poliisin partio oli paikantanut naisen vedestä venelaiturin luota. Huttusen mukaan nainen oli pudonnut laiturilta veteen. Pudotusta oli ollut noin kaksi metriä. Poliisin partio oli onnistunut kannattelemaan naista veden pinnalla ja saanut tämän vedestä ylös tikkaiden avulla.

– Oli ihan tuurissaan, että poliisit osuivat kierroksellaan onnettomuuspaikalle. Hienoa työtä poliiseilta, Huttunen kehuu.

Nainen oli ollut tapahtuneen jälkeen väsynyt ja kylmissään. Tiedossa ei ole, kuinka kauan hän oli vedessä ollut. Ensihoidon yksikkö kuljetti naisen sairaalaan tutkittavaksi.

Päijät-Hämeen pelastuslaitos palkitsi kaksi poliisia hengenpelastamisesta: nainen oli hengenvaarassa pudottuaan yöllä kylmään veteen Lahdessa – "Olimme jo lähdössä pois satamasta, kun kuulimme heikon huudon"

Lemmikit olivat tiistaina paremmin varusteltuja kuin niiden ulkoiluttajat, kun Hämeen poliisi ja Liikenneturva jakoivat heijastimia ja pyöränvaloja Lahdessa

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut