Meidän juttu: Päijät-Hämeen Parkinson-yhdistys piti 30-vuotisjuhlat Messilän Markkinaravintolassa

Annikki Estola-Ruokolainen

Ohjelma oli monipuolista. Juhlaan tervehdyksen toivat Lahden kaupunki, Hollolan kunta, Lahden Seurakuntayhtymä ja Parkinsonliitto.

Lasvel-kuoro esiintyi ja toi tuulahduksen laulamalla esimerkiksi Vihreiden harjujen maa -kappaleen ja muutaman tutumman laulun. Jan Dobrowolski viihdytti haitarilla sekä laulamalla puolaksi ja venäjäksi. Matti Ahonen näytti, miten huuliharpulla saadaan ääniä aikaan. Itä-Hämeen tanssijoista Seppo Stick ja Eija Gustafsson esittivät tanssipotpurin. Juhlassa nähtiin myös viitottua laulua Raija Lihr-Viikinniemen esittämänä.

Juontajana oli Tuula Pajunen, videokuvauksesta huolehti Kuvapalvelu Markkola ja kuvauksesta Timo Salomaa.

Juhlassa palkittiin ansioituneita yhdistyksen hyväksi tekemästä työstä. Yhdistyksen viiri luovutettiin neurologi Osmo Pammolle, Hollolan kunnalle ja Lahden Seurakuntayhtymälle. Parkinsonliiton myöntämän hopeisen ansiomerkin saivat Veijo Meriläinen, Anne Pasanen, Ahti Suikkari ja Matti Ruokolainen. Kunniakirjan yhdistyksen hyväksi tehdystä vapaaehtoistyöstä saivat Kari Kivi, Aapeli Hyppölä, Matti Ahonen, Kaija Meriläinen ja Ritva Koski.

Yhdistys kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, mainostajia, juhlien rakentajia, kuvaajia sekä juontajaa ja Messilää juhlien onnistumisesta. Erityisen kiitoksen ansaitsee juhlaväki, joka oli innolla mukana.

Huonoina hetkinä auttaa Verdin oopperan kuuntelu – lahtelainen Kari Kivi sairastaa Parkinsonin tautia, johon ei edelleenkään ole parannuskeinoa

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut