Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahtelainen Uponor Infra osti pinnan alla operoivan kotkalaisfirman

Lahden Nastolassa toimiva putkenvalmistaja Uponor Infra on ostanut kotkalaisen Insinööritoimisto Sukellus-Kotkan koko osakekannan.

Vuonna 1978 perustettu Sukellus-Kotka on erikoistunut vedenalaisten rakenteiden tarkastukseen, korjaukseen, suunnitteluun ja rakentamiseen. Yhtiö muun muassa korjaa laitureita ja uusii patoluukkuja. Sen erikoisosaamista on vedenalainen louhinta.

Uponor ja Sukellus-Kotka ovat tehneet useiden vuosien ajan yhteisiä projekteja. Yksi tällainen hanke oli UPM:n Kaukaan tehtaan uusi raakavesiputki.

Sukellus-Kotkan palveluksessa on 20 työntekijää. He siirtyvät Uponorille vanhoina työntekijöinä.

Yrityskaupan ansiosta Uponor pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä laajempaa ja asiantuntevampaa palvelukokonaisuutta, sanoo Christian Vestman Uponorilta.

Sukellus-Kotkalle kauppa tarjoaa mahdollisuuden hakea kasvua maan rajojen ulkopuolella, toimitusjohtaja Lasse Mustamaa toteaa. Yhtiön liikevaihto on kaksinkertaistunut kahdessa vuodessa, viime vuonna vaihtoa kertyi 7 miljoonaa euroa.

Uponorilla oli Suomessa viime vuoden lopussa 650 työntekijää.

Uponorilta hyvä tulos koronasta huolimatta