Meidän juttu: Avoimissa ovissa juhlittiin Hollolan A-killan 20-vuotista taivalta

Kuvassa puheenjohtajia Aila Nykänen, Erkki ”Yyki” Finnström, Urpo ”Upi” Pärssinen, takana Jarmo ”Jake” Myyry. Tuomo Lahtinen

Tuomo Lahtinen

Syksyisen aurinkoinen sää helli Hollolan A-killan Avoimia ovia Mallasharjuntiellä lokakuun ensimmäisenä päivänä. Grilliherkkuja oli saapunut nauttimaan iloinen joukko hollolalaisia, samalla juotiin myös myöhäiset syntymäpäiväkahvit yhdistyksen 20-vuotiselle taipaleelle päihdetyön vertaistuen parissa.

Kilta on merkitty yhdistysrekisteriin 30.3.2000 ja on historiansa aikana toiminut kahdeksassa eri toimitilassa Hollolan kuntakeskuksen alueella ja kasvanut vuosien mittaan yli sadan jäsenen yhdistykseksi, jonka yhteistyökumppaneita löytyy niin Hollolan kunnasta aina valtakunnalliseen A-kiltojen liittoon asti.

Avoimet ovet avasi yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Erkki Finnström, joka toivotti vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Avajaiskahvit ja makoisat leivonnaiset siivittivät osallistujat peleihin toisten tyytyessä muistelemaan menneitä ja jo poistuneita jäseniä killan värikkään historian varrelta. Puoliltapäivin päästiin grillin ja salaattien pariin ja kahvittelu päätti lyhyen mutta mukavan päivän.

Juha Hartman valittiin SF-Caravan ry:n liittohallitukseen

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Lahdessa on paljon nuoria, joilta kukaan ei kysy, mitä kuuluu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut