BookBeat perusti oman kirjapalkinnon

BookBeat-äänikirjapalvelu on perustanut oman kirjapalkintonsa. Ensimmäiset BookBeat-palkinnot jaetaan 22. lokakuuta. Palkintokategorioita on kaksi: vuoden kotimainen dekkaristi ja vuoden kotimainen tulokas.

Ehdokkaat on valittu äänikirjapalvelun kuuntelutilastojen ja asiakkaiden kirjoille antamien arvioiden perusteella.

Vuoden dekkaristi -titteliä tavoittelevat Eva Frantz, Leena Lehtolainen, Reijo Mäki, Christian Rönnbacka ja Max Seeck. Vuoden kotimaiseksi tulokkaaksi ovat ehdolla Elina Backman ( Kun kuningas kuolee), Marja Kangas ( Miestä näkyvissä), Anni Saastamoinen ( Sirkka), Emmi-Liia Sjöholm ( Paperilla toinen) ja Riikka Suominen ( Suhteellisen vapaata).

Ruotsalaisen Bonnierin omistama BookBeat on oman ilmoituksensa mukaan Suomen suurin äänikirjojen tuottaja. Kuukausimaksullisella palvelulla on yli 150 000 asiakasta.

BookBeatin kanssa kilpailua äänikirjojen kuuntelijoiden rahoista käy Suomessa etenkin Storytel, joka perusti oman kirjapalkintonsa alkuvuodesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut