Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Museokauppa avautuu Lahden Malskilla lokakuussa

Lahden Malskille avataan pop up -museokauppa 12. lokakuuta. Varsinainen museokauppa avautuu samassa tilassa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Sisäänkäynti on Päijänteenkadulta.

– On mukavaa päästä avaamaan väliaikainen museokauppa heti kun se on mahdollista. Meitä on kyselty ja odotettu, ja toki haluamme olla läsnä Malskilla kaupunkilaisten tavoitettavissa mahdollisimman pian. Pop up -museokaupan avaaminen on ensimmäinen askel kohti uutta taide-, juliste- ja muotoilumuseon avautumista sen uudessa kodissa Malski-keskuksessa, kommentoi projektinjohtaja Marita Kajander tiedotteessa.

Museokauppaan tulee myyntiin esimerkiksi teoksia, joissa on hyödynnetty museon kokolmien taideteoksia. Tuotteissa korostuvat paikallisuus ja kestävä kehitys.

Lahden Malskin ensimmäinen vaihe esittäytyi yleisölle: "Neljä vuotta tätä on jumpattu, vuosi sitten tämä oli täynnä puluja" sanoo tulevan Sammiosalin isäntä - katso kuvat