Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Yhtymän johto vastaa Salpakankaan terveyskeskuslääkärien kritiikkiin: Eroja hoitoonpääsyssä on tasattu ja vain joitakin lääkäreitä on irtisanoutunut

Salpakankaan terveysaseman terveyskeskuslääkärit toteavat hoidon saatavuuden heikkenemisen lisäävän potilasvirtaa Akuuttiin. Yhtymän mukaan Akuutti24:n käyttö ei ole lisääntynyt –  väheneminen alkoi jo ennen korona-aikaa.

Kuusi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän Salpakankaan terveysaseman terveyskeskuslääkäriä kritisoi mielipidekirjoituksessaan yhtymän toimintaa. Kirjoittajat toivat esiin muun muassa, että "työn hallinnan menetys on johtanut kokeneiden lääkärien ja hoitajien irtisanoutumiseen. Jono kiireettömälle vastaanotolle on pidentynyt 6–8 viikkoon. Hoidon saatavuuden heikkeneminen lisää potilasvirtaa Akuuttiin, ja se lisää kustannuksia. Resurssivaje lisää myös muuta hallitsematonta erikoissairaanhoidon käyttöä".

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.