Kansanedustaja ja Asikkalan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Hilkka Kemppi odottaa lasta

Hilkka Kemppi ja Micke Kari saavat lapsen. Kemppi kertoi iloisesta perheuutisesta maanantaina.
Millamari Uotila

Millamari Uotila

Asikkalan kunnanvaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Hilkka Kemppi odottaa miehensä  Micke Karin kanssa lasta. Kemppi kertoi perheuutisesta maanantaina.

– Odotamme mieheni kanssa vauvaa syntyväksi helmikuussa keväthankien aikaan. Olemme kovin onnellisia tästä pitkään toivotusta perheenjäsenestä. Vastuuta kannetaan siis yhä useammalla saralla, Kemppi kertoo tiedotteessa.

Kemppi toimii keskustan valiokuntavastaavana sivistysvaliokunnassa. Lisäksi hän on muun muassa perustuslakivaliokunnan jäsen ja talousvaliokunnan varajäsen.

– Pyrin jatkamaan töitä normaalisti vuodenvaihteen ylitse niin pitkään, kun vointi sen sallii. Esimerkiksi perustuslakivaliokunnan työn pitkäjänteisyyden kannalta on tärkeää, että siellä ei vaihdu edustajat usein. Perhevapaiden jakautumisesta päätämme mieheni kanssa myöhemmin yhdessä molempien työtilanne huomioiden, Kemppi kommentoi.

Kemppi kirjoittaa pitävänsä työn ja perheen yhteensovittamisen kehittämistä yhtenä keskeisimmistä työelämäkysymyksistä. Lisäksi Kempin mielestä Suomi tarvitsee perhepositiivista keskustelua.

– Haluan kannustaa siihen, että koronan myötä selvästi kasvaneista lapsihaaveista uskalletaan puhua samalla kun pyrimme tukemaan heitä, joiden lapsilukutoive ei syystä tai toisesta täyty. Suomi tarvitsee perhepositiivista keskustelua ja katseiden kääntämisen oravanpyörästä omaan perheeseen – oli se minkä kokoinen ja näköinen vain, Kemppi sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.