Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hartola ryhtyi varotoimiin koronan takia – tällä viikolla harrastusryhmiä tauolla, kunnantalolla ei asioida, kokoukset etänä

Hartolassa otetaan kuluvan viikon ajaksi käyttöön varotoimenpiteitä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Kunnassa on tapahtunut mahdollinen joukkoaltistuminen virukselle 19.–20. syyskuuta. Varotoimilla pyritään katkaisemaan mahdolliset tartuntaketjut ja suojaamaan erityisesti ikääntyvää väestöä.

Kuntalaisten asiointi kunnanvirastolla tapahtuu puhelimella ja sähköpostilla. Kunnantalolla ei järjestetä kokoontumisia toistaiseksi. Kokoukset järjestetään sähköisesti.

Perusopetus ja varhaiskasvatus jatkuvat normaalisti tehostettua hygieniaa ja turvajärjestelyjä noudattaen. Koulun oma kerhotoiminta on tauolla. Koulun ja KunkkuAreenan iltakäyttö ja liikuntaryhmät peruutetaan, samoin liikuntamaja sekä Jokiranta ovat pois käytöstä.

Omatoimikirjasto ja lehtien lukusali ovat pois käytöstä, mutta kirjastossa voi asioida normaalisti lainaus- ja palautusautomaatilla aukioloaikoina.

Nuorten työpaja toimii, mutta Nuortentalo Nurkka29 pidetään suljettuna.

Asiointiavustajan järjestämää ryhmätoimintaa, Juttutupaa, ei järjestetä.

Varotoimet ovat voimassa sunnuntaihin saakka. Niiden mahdollisesta jatkumisesta tai purkamisesta ilmoitetaan kunnan kotisivulla perjantaina.

Hyvinvointiyhtymän alueella todettu seitsemän uutta tartuntaa, Hartolassa joukkoaltistuminen