Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Vääksyn Yhteiskoulun lukio siirtyy etäopetukseen koronatartunnan takia

Vääksyn Yhteiskoulun lukio siirtyy etäopetukseen maanantaista alkaen lukiossa todetun koronatartunnan takia. Tässä vaiheessa on kyse yksittäisestä tartunnasta.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymästä otetaan perjantaista alkaen yhteyttä niihin opiskelijoihin ja henkilökunnan jäseniin, jotka ovat voineet altistua koronavirukselle.

Asikkalan kunnan opetuspalvelut haluaa varmistaa turvallisen koulukäynnin yläkoululaisille, minkä vuoksi Vääksyn lukio siirtyy kunnanjohtajan päätöksellä etäopetukseen 9. lokakuuta asti.

Jokaisen lukiolaisen ja yläkoulun oppilaan sekä henkilöstön tulee tarkkailla omaa vointiaan ja hakeutua herkästi koronatestiin, jos oireita ilmenee.

Asikkalan kunnan tiedotteen mukaan tilannetta seurataan viikonlopun aikana ja muista toimenpiteistä tiedotetaan tarvittaessa.

Päijät-Hämeessä varmistettu kolme uutta koronavirustartuntaa

Syksyllä koronaan sairastuneiden joukossa on Päijät-Hämeessäkin enemmän nuoria kuin keväällä - alueella yksi uusi tartunta