Oppilaita karanteeniin Myllypohjan koulussa Lahdessa

ESS

Yksi lahtelaisen Myllypohjan koulun Ahtialan toimipisteen opetusryhmä ja opettaja siirrettiin maanantaina karanteeniin ja etätyöskentelyyn. Karanteeniin on asetettu reilut parikymmentä henkilöä, kerrotaan Lahden kaupungin verkkosivuilla.

Taustalla on Myllypohjan koulun yhden oppilaan varmistettu koronavirustartunta. Opetusjärjestelyissä on kyse varotoimenpiteestä ja terveysviranomaisten suosituksesta.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on kartoittanut altistuneet ja pyrkii kaupungin mukaan tavoittamaan heidät kaikki mahdollisimman pian. Koulun rehtori on lähettänyt Wilma-palvelun kautta viestin altistuneiden oppilaiden huoltajille.

Etätyöskentelystä lähetetään oppilaille ja huoltajille viesti, jossa tarkennetaan etäopiskeluohjeita.

Myllypohjan koulussa on yli 270 oppilasta, opetushenkilöstöä on alle 30. Koulu toimii kahdessa toimipisteessä. Se siirtyi elokuun alussa omiin väistötiloihin Ahtialan ja Kunnaksen koulujen tonteille.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella kahdeksan uutta koronavirustartuntaa - viikonloppuna ilmi useita joukkoaltistumisia

Päijät-Hämeen koronaluvut kääntyivät taas selvään kasvuun – "Virusta on jonkin verran tarjolla ilman, että meillä olisi käsitystä tartuntaketjusta"

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.