Laulaja Irina, sisustussuunnittelija Ilse Juola ja sairaanhoidon opettaja Leena Railimo Saares ovat mukana Voimanaiset-kampanjassa

Heinolalainen laulaja Irina on yksi Voimanaiset-kampanjaan lähteneistä naisista. Ronja Koskinen

ESS

Lahtelaisen seppämestarin Kirsi Vahteran Neidonvaaja-korusarjan ympärille on noussut Voimanaiset-kampanja, jolla tuodaan esiin naisten historiaa, kykyä johtaa ja menestyä. Kampanjassa on mukana tällä hetkellä kymmenen naista, jotka haluavat puhua naisten välisestä solidaarisuudesta sosiaalisen median kanavilla.

Mukana ovat muun muassa heinolalainen eläkkeellä oleva sairaanhoitaja ja sairaanhoidon opettaja Leena Railimo-Saares, Heinolassa asuva laulaja Irina, lahtelainen sisustussuunnittelija Ilse Juola, kirjailija Johanna Sinisalo ja urheiluvaikuttaja Susanna Rahkamo.

Voimanaiset-kampanjan teemoja ovat inhimillisyys, toisen ihmisen kohtaaminen, solidaarisuus ja kannustaminen työympäristössä ja uran luominen omalla työllä.

– Pyrkimyksenä on rakentaa positiivista naiskuvaa ja tasa-arvoa, sekä tuoda esiin sitä, että emme kilpaile toistemme kanssa vaan tukemalla ja kannustamalla saamme aikaan oikeanlaista kehitystä työelämässä ja yhteiskunnassa, kampanjan tiedotteessa todetaan.

Seppämestari lopetti valittamisen ja ryhtyi työhön - näin syntyi oma korusarja

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.