Perussuomalaisten kansanedustaja: En ole liittynyt rasistiseen Facebook-ryhmään

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari kiistää, että hän olisi liittynyt rasistiseen Facebook-ryhmään. Sosiaalisessa mediassa kiertää kuvakaappaus, jossa näkyy, että Huhtasaari olisi itse liittynyt Puskaraiskaajien rasistinen tausta -ryhmän jäseneksi. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

– Minut on liitetty ryhmään aikaisemminkin ja olen sieltä myös aikaisemmin eronnut. En tiedä miten on mahdollista, että ryhmässä lukee, että olisin liittynyt ryhmän jäseneksi. En ole sitä tehnyt, Huhtasaari sanoo STT:lle.

Facebook-seinällään käymässä julkisessa keskustelussa Huhtasaari myös epäilee erästä Facebook-kommentoijaa, että tämä olisi jotenkin asian takana.

– Oletko jotenkin kieroillut minut siihen ryhmään? -- Täytyykö minun vaihtaa salasanani? Huhtasaari kysyy kommentoijalta.

Huhtasaaren mielestä hänen käytöksensä ei ole ristiriidassa kansanedustajan roolin kanssa.

– Kansanedustajakin on ihminen ja mielestäni kansanedustajalla on oikeus kysyä asioita, Huhtasaari kommentoi esittämäänsä kysymystä.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut