Perussuomalaisten Koskinen ei allekirjoittanut: Nuoret miehet matkapuhelimineen tulevat tänne

Kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtajan Lasse Koskisen (ps.) nimeä ei löydy Lahden ylimmän johdon rasismin vastaisesta vetoomuksesta.

Koskinen luki vetoomuksen, mutta päätti olla allekirjoittamatta. Hän kertoo toki tuomitsevansa rasismin, syrjinnän ja mellakat.

- Vetoomuksessa ei ollut sanaakaan hallitsemattoman maahanmuuton tuomitsemisesta tai vaatimuksia sen korjaamiseksi, joten ilmoitin etten allekirjoita. Ei riitä että puhutaan toisesta puolesta vaikkakin asiaa, kun toinen puoli puuttuu.

Koskisen mielestä menossa on hallitsematon maahantunkeutuminen, johon ei puututa.

- Siitä on kyse kun nuoret miehet Irakista tulevat matkapuhelimineen tänne. Suomen kansan suurin huoli on, miten hallitsematon maahanmuutto hoidetaan. Tämäkin puoli pitäisi tuoda kaikissa kannanotoissa esille.

Maan hallituksella ei ole hänestä tilanne hallussa.

- Se näkyy siinä, että maahantulijoita pistetään bussiin Torniossa ilman määränpäätä ja täytetään tyhjiä kouluja ja kasarmeja kun muuta ei voida.

Lääkkeeksi Koskinen tarjoaa Ruotsin rajan sulkemista, kaikkien tulijoiden tarkastamista sekä turvallisilta alueilta Irakista, Somaliasta ja Turkista tulevien palauttamista.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut