Pelicansin ravintolatoiminta laajenee Lahden torille – uusi kesäterassi aukeaa vappuna

Pelicans omistaa myös Isku-Areenan yhteydessä toimivan Ravintola Lämärin.

Ruska Paronen

Pelicans ilmoitti tänään avaavansa vappuna Lahden torille uuden terassiravintolan. Yli 200 neliöinen terassialue sijoittuu Lahden kauppahallin ja Vapaudenkadun kulmaan ja sen on määrä palvella asiakkaita aamuyhdeksästä iltamyöhään viikon jokaisena päivänä koko kesän ajan.

– Tunnelmaltaan haluamme luoda paikasta viihtyisän olohuoneen, johon lahtelaisten ja ulkopaikkakuntalaisten on helppo tulla ja viihtyä. Panostamme hyvään asiakaspalveluun, viihtyisään miljöön ja laadukkaisiin tuotteisiin, kertoo kesäterassin ravintolapäällikkö Niko Pyykönen.

Aamuisin terassilla tarjotaan kahvia sekä lähituottajan tuoreita leipomotuotteita ja päivällä tarjonta keskittyy juomatarjoiluun ja street food -ruokaan. Pyykösen mukaan mojitosta tulee terassin erikoisjuttu, jota tarjotaan monessa eri muodossa.

– Hyvä mojito on puuttunut Lahesta ja se on kuitenkin kesästä toiseen kysytyimpiä drinkkejä. Ruokapuolella lihamukit kana-, kasvis- ja lihavaihtoehdoilla tulevat olemaan erikoisuutemme. Valmistamme kaiken itse vartaista chilikastikkeisiin, Pyykönen lupaa.

Kesän aikana terassilla kuullaan elävää musiikkia muun muassa DJ:den voimalla, minkä lisäksi erilaiset teemaillat kuuluvat uuden terassin konseptiin. Pelicansin pelaajiakin tullaan kevään ja kesän aikana terassilla näkemään. Kausikorttilaisille ja Pelicansin-kannattajille luvataan vaihtuvia huipputarjouksia kesäterassin palveluista.

Terassisuunnitelmat tuntuvat olevan pelikaaneilla nimeä vaille valmiit. Nimeä uudelle kesäterassille voi ehdottaa Pelicansin Facebook-sivuilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä vastaa vähävaraisten maskijakelusta alueensa kunnissa – "Vielä ei tiedetä, miten tuo ryhmä rajataan", yhtymän toimialajohtaja Mika Forsberg sanoo
 2. Lahden demariryhmä vaatii kokoomuskaksikolle potkuja kaikista luottamustoimista – "En ole kuullut mitään näin naurettavaa", kommentoi Francis McCarron
 3. Hygieniahoitajat Sari Mölsä ja Leena Salo näyttivät ESS:lle, kuinka maskia käytetään oikeaoppisesti – katso video sekä kuvat
 4. Kultsu FC:n nigerialaishyökkääjät kurittivat Reipasta jalkapallon Kakkosessa – "Tappio ketuttaa totta kai"
 5. Osuuskauppa Hämeenmaan toimialajohtaja maskisuosituksesta: "Toivomme, että yhdessä noudatamme viranomaisohjeistuksia"
 6. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 7. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 8. Koronatartunnat selvässä nousussa elokuun alussa – "Trendi on huomattavan huolestuttava"
 9. Sysmän uimalan vuokrasopimus purettiin – vuokralainen vaatii kunnalta miljoonakorvauksia, kun ei voinutkaan rakentaa paikalle kelluvaa mökkikylää
 10. Illallinen taivaan alla järjestetään ensimmäistä kertaa Asikkalan Vääksyssä
 11. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 12. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 13. Taksiliitto toivoo maskisuosituksen laajentamista takseihin – "Oman matkan jälkeen taksiin saattaa tulla riskiryhmään kuuluva"
 14. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 15. Sofia Belorf kirjoitti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen Ranta-aholle, että pelkää tätä – "Liioittelee asiaa", Ranta-aho sanoi kuulustelijalle

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.