Mies yritti purra putkan vartijaa Lahdessa

Anne Honkanen

Hätäkeskus ilmoitti poliisille miehestä, joka oli avannut auton peräkontin lapiolla Mukkulassa Lahdessa keskiviikkona hieman ennen puoltayötä.

Partio tapasi tiedotteen mukaan paikalta sekavan kolmikymppisen miehen. Hänen hallustaan löytyi turvallisuustarkastuksessa huumaavia lääkkeitä huumausaineen käyttörikoksen verran.

Poliisi ilmoitti miehelle, että hänet otetaan kiinni. Mies hermostui tästä ja ryntäsi aggressiivisesti poliiseja kohti nyrkit pystyssä.

Poliisi kuljetti miehen poliisilaitokselle, ja putkaan laitettaessa hänelle tehtiin tarkastus. Tarkastuksessa mies yritti purra vartijaa.

Asiasta kirjattiin rikosilmoitus virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

TOINEN Mies oli mennyt ruokakauppaan ja laittanut takkinsa sisään alkoholijuomia ja ruokaa noin 45 euron arvosta Kivimaalla keskiviikkoiltana. Kun mies oli poistumassa kaupasta, vartija pysäytti hänet. Vartija pyysi miestä avaamaan takkinsa, johon mies ei suostunut. Mies alkoi vastustella kiinniottoa, joten vartija joutui panemaan miehen maahan.

Miehellä on 11 aikaisempaa näpistystä vuoden aikana. Poliisi otti miehen kiinni.

Mies yritti maksaa taksimatkan väärennetyllä setelillä ja kellolla Lahdessa

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut