Lahden Stora Enson pakkaussuunnittelijoita palkittiin

Karoliina Pennasen pellettilaatikko oli tuomariston mielestä loppuun asti mietitty ja sopii tuotteen kuljetukseen, säilytykseen ja käyttämiseen. Pelletit voi kaataa pakkauksesta suoraan uuniin. Stora Enso

ESS

Lahden Stora Enson tehtaan pakkaussuunnittelijat Miia Vettenranta, Outi Honkavaara ja Karoliina Pennanen menestyivät pohjoismaisessa Scanstar-suunnittelukilpailussa.

Kilpailu on tarkoitettu laajasti pakkausalalle: mukana on vuosittain logistiikkaratkaisuja, elintarvikepakkauksia sekä lahja- ja myymäläpakkauksia.

Miia Vettenranta suunnitteli kilpailuun ruukkukukan kuljetuspakkauksen, Outi Honkavaara puolestaan jäätelöjoulukalenterin. Karoliina Pennasen kilpailutyö oli lämmityspellettilaatikko. Kaikki työt on tehty uusiutuvista ja kierrätettävistä materiaaleista.

Suomeen palkintoja tuli tämänvuotisessa kilvassa kaikkiaan kahdeksalle pakkausratkaisulle. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1969.

Voittoisat työt jatkavat pohjoismaisesta kilpailusta alan MM-kisoihin.

Outi Honkavaaran joulukalenterissa on 24 pientä jäätelöpikaria kartonkialustalla. Stora Enso
Miia Vettenrannan kuljetuspakkausta kehuttiin arkipäivän luksukseksi. Se helpottaa ruukukukan kuljetusta kukkakaupasta saajalle. Stora Enso

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.