Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Typerä kaupunkimme jakaa rahojamme lähes 7 milj. euroa vuodessa kouluparakkeja vuokraaville firmoille. Näin meitä hyväksikäytetään päättäjiemme avulla.

Typerä kaupunkimme jakaa rahojamme lähes 7 milj. euroa vuodessa kouluparakkeja vuokraaville firmoille. Näin meitä hyväksikäytetään päättäjiemme avulla.

Pitääkös tämän hallituksen korjata entisien hallituksien töppäykset? UPM-johtaja pärjäisi pienemällä palkalla. Myös sai valtiolta miljoonia avustusta. Meni varmaan Pesosen palkkaan.

Kun puhutaan johtajien miljoonatuloista, niin käteen jää vain vajaa puolet. Loppu on yhteiskuntavastuuta.

Eihän paperimiesten palkat ole syynä Kaipolan lopettamiseen vaan sen tuottaman graafisen paperin kysynnän romahtaminen. Nyt on otettu poliitikkojen mainostama digiloikka! Täällä itketään kuinka UPM on saanut valtiolta miljoonia. UPM on kuitenkin suuri yhteisöveronmaksaja Suomessa. Maksoi vuonna 2019 yli 200 miljoonaa euroa ja lisäksi henkilöstönsä palkat ja sikamaiset sivukulut.

Kokoomuksen Petteri Orvon räksytystä ei jaksa enää kuunnella, pahuksen terrieri, pakko vaihtaa kanavaa.

Ei toteudu oikeus Suomen valtiossa kun poliisi pahoinpitelee putkassa kiinnisidotun ihmisen ja saa lievän tuomion.

Korkea kynnys hyökätä on parasta rauhantyötä ja itsenäisyys ja rauhantila on kaikkein tärkein asia ja kaiken perusta. Armeijalle siis parhaat mahdolliset välineet ja ne tuntevat parhaiten puolustuskyvystä vastuussa olevt ammattisotilaat. Jotkut amatöörit näköjään kuvittelevat tietävänsä asiat paremmin.

En edes töissä käydessä olisi lähtenyt kauppaan sunnuntaina, vaikka aukioloajat olivat murto-osan nykyisistä liki ympärivuorokautisista. Enkä nyt eläkkeelläkään, en iltamyöhällä enkä sunnuntaina kuin pakon edessä.

Alpo Koukila ja Timo Räsänen: teidän 'opeillanne' Suomi on helposti miehitetty. Ei pidä uskoa kaikkia kirjojen kirjoittajia. Vähän realismia ja kokemusta peliin, niin huomaatte, että vapaasta isänmaasta ja rauhasta kannattaa maksaa mieluummin rahaa kuin ihmishenkiä.

Ei kuulosta korona-kriisin ratkaisuna hyvältä Kokoomuksen tavoite kaataa hallitus. Äänestäjille kuuluu valta yksinomaan päättää asiasta.

Suuret kiitokset Phks:n kirurgian tiimille 4-5.9 yöllä puolisoni kivun hoitamisesta.

Koska korona leviää ilmateitse, pelkkä käsien pesu ei riitä. Riittävä turvaväli eli vähintään kaksi metriä täytyy pitää!

Laitoshoitajista ja siivoojista kova pula. Jos ei löydy niin pitää edistää maahanmuuttoa.

Eipä tule ledivalosta säästöä, jos on pärevalo.

Siirrytään takaisin vanhaan lakiin, jolloin julkinen juopottelu oli kiellettyä. Siistiytyy kadut ja puistot samalla roskista ja örveltäjistä.

Kun meitä autoilijoita vahditaan ja sakotetaan kaikilla mahdollisilla peltipoliiseilla, niin voitaisko sitä sakotuskäytäntöä soveltaa myös jalankulkijoihin. Ylittävät mm. Lahdenkatua päin punaista. Pahimpia rikkureita ovat opiskelijat ja eläkeläiset! Tasa-arvoa vaaliva.

Mitä?! Onko joku sairas ihmishirviö vienyt omenan Kankaantilan metsään?! Mihin tämä maailma on menossa?

Lopetetaan Suomesta ensin kaikki yritystuet, maataloustuet ja puoluetuet, jotta voidaan oikeutetusti maksaa korvaukset työttömille, joita nämä yritykset ja puolueet ovat tehneet. Henkilöllä, jolla on esim yli 30v työura, pitää voida luottaa, että hän saa korvauksia eläkeikään asti, siksi että hän on työtön ilman omaa syytään.

Ranska, Saksa, Espanja, Italia ja Kreikka saisivat jäädä liittovaltioon ja muut Britannian kanssa itsenäisten valtioiden unioniin, jossa rajavalvonta ja kristillinen arvopohja suojaisi maita viruksilta, vieraslajeilta ja monikulttuurisuuden kiroilta

Keskustan kannatus ei hevin nouse, siitä pitää huolen Kempeleen maahanmuuttoarkkitehti. Tämän vieraat ovat vieläkin täällä!

Perhe tuottaa pahvi- ja muovi jätteitä viikossa jo niin paljon, että on osaamattomuus ongelma jos tehtaitamme suljetaan.

Ihmiset himoitsee mantereelta rantatontteja kun pitää päästä autolla mökin nurkalle. Saarissa tarjolla halvemmalla isoja tontteja kansallismaisemassa. Lisäarvona pimeys ja hiljaisuus.

Voisiko UFF käydä tyhjentämässä vaatekeräyskontteja kun kontit ovat täpötäysiä. Ei luukut mene kiinni. Vai roskiinko heitetään vaatteet seuraavaksi?

Kyllä on "ilo" maksaa veroja Lahdessa. Pörssiyhtiöille menee parakkivuokrina miljoonat ja samaan aikaan säästetään varhaiskasvatuksesta ja opetuksesta.

Jalkarannan entisen Salen kiinteistön alue on ollut jo vuoden ajan siivottomassa kunnossa. Roskakorit ovat rikki ja esim. sadevesi seisoo katolla viikkoja. Olisi aika purkaa rakennus ja nopeasti!

Luonto on muutakin kuin metsää Hyvin yksipuolisesti luontoa mediassa käsitellään, lähes aina metsää=ryteikköä. Ihoan metsää, enkä ole ainoa. Nautin kuitenkin luonnosta, kuhan on avaruutta, näkee kauas ja vettä riittää!

7.9. Rauhanpaikat-tapahtumaan kutsutuista medioista 1/20 saapui työpajaan. Miksi? Eikö eettinen ja vastuullinen kirjoittaminen huumeista kiinnosta? Mikä on median ihmisarvo?

Kainuussa hautauksessa pappi kertoi että arkun kansi painuu alas 3 kk:ssa. Nurmikko kylvetään sitten vasta. Levolla nurmikko kylvetään jo muutaman viikon kuluttua. Kaivinkone painaa kannen alas heti väkisin.

Lyhytnäköistä vähentää avustavien järjestöjen toimintarahoja. Myös PHHYKY:n ulkoilutuksen ym toiminnan loppuminen on vienyt monen vanhuksen ja liikunta- ym rajoitteisen toimintakyvyn olemattomiin. Tämäpä vasta kalliiksi tulee meille veronmaksajille!

Eikö kaupungin tekn virasto ymmärrä että puut puhdistaa ilmaa, estää liikenne melua... ja Uudenmaakadulla puut kaatuu kiihtyvää vauhtia...mistähän näille älypäille maksetaan?

Viiskulman tapahtuma-aukio, kun ei tapahtumia, niin eikö voisi lopettaa ihmisten kiusaaminen ja ja palauttaa aukio veronmaksajille?

Nykyään johtajia valittaessa tuntuvat tärkeimmät kriteerit olevan, että on nuori ja nainen. Mutta riittävätkö ne pelkästään tulevina aikoina?

Jos sairaanhoitajien on tyytyminen pienempiin palkkoihin muka ammatinvalintakysymyksenä, mitä ihmettä paperimiehet sitten ratkuttaa pomonsa seitsemän miljoonan vuosipalkasta? Ammatinvalintakysymys sekin sitten kait on?

Kyllä on ravintoloiden toiminnassa korona altistuksen hoidon osalta eroja. Toisessa käytetään myös omaa järkeä ja välitetään henkilökunnakin terveydestä toinen vaan "noudattaa viranomaisten ohjeita". Missä on työnantajan vastuu? Armaksen käynnit loppuivat ravintolan vastuuttomuuteen!

Mytäjäisissä odotetaan ensin syksyyn ja sitten vasta ruvetaan korjaamaan avantokoppia?! Eikö sitä olisi kerennyt alottaa aikaisemmin??

Kiinasta matkustavan tulee käydä koronatestissä ennen lähtöä ja myös palatessaan Kiinaan, mistä maasta tahansa. Ennen tuloksia ei pääse karanteenista lähtemään. Eikö tässä toiminnassa ole esimerkkiä meille suomalaisille? Minusta olisi.

Kyllä on sekava keskustan lähiklinikan ajanvaraus ja päivystys. Lappua lapun päälle ja vielä korona-varotukset niiden edessä. Sitten vielä molemmilla luukuilla tosi tympeät virkailijat. Onneksi hoitaja ja lääkäri sitäkin ihanampia.