Lahden ravintoloista näpistellään yhä irtaimistoa, vaikka tyyli on seestynyt – "Ennen oli enemmän sääntö kuin poikkeus ottaa muistoksi jotakin"

Lahtelaisravintoloista lähtee toisinaan irtaimistoa pitkäkyntisten matkaan, minkä vuoksi osa ravitsemusliikkeistä on muuttanut käytäntöjään. Esimerkiksi Mamma Mariassa pöytiin ei enää ilman erillistä pyyntöä sijoiteta suola- ja pippurisirottimia. Pöytätilan säästämisen lisäksi syynä on se, etteivät esineet eksyisi taskuissa tai käsilaukuissa ulos ravintolasta, kuten silloin tällöin on käynyt.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1 kk 9,90 € Olen jo tilaaja