Hollolan Heinsuon koulun oppilaista 40 siirtyy etäopetukseen opettajan koronatartunnan takia

Heinsuon koulun opettajalla on todettu koronavirustartunta. Osa oppilaista ja henkilökunnasta on siirtynyt etäopetukseen. Juha Peurala
Millamari Uotila

Millamari Uotila

Heinsuon koulussa Hollolassa siirrytään osin etäopetukseen. Koulun opettajalla on todettu koronavirustartunta, minkä vuoksi kuusi henkilökunnan jäsentä ja noin 40 oppilasta on siirretty kotikaranteeniin ja etäopetukseen alustavan arvion mukaan noin kahdeksi viikoksi.

Kaikki asianosaiset on tavoitettu, Hollolan kunnan tiedotteessa kerrotaan.

Varotoimiin ryhdyttiin hyvinvointiyhtymän infektiolääkärin ohjeistuksen perusteella.

Kotikaranteeniin ohjatuilla luvassa on etäopetusta ja etäkouluruokailua. Nämä toteutetaan tiedotteen mukaan ennakkosuunnitelmien ja kevätlukukaudella kokeiltujen toimintamallien mukaisesti.

Kaikkien muiden oppilaiden osalta koulutyö jatkuu normaalisti lähiopetuksena.

Heinsuon koulun ja Salpakankaan koulujen yhteistyötä on kuitenkin rajattu. Koulujen yhteiset opettajat eivät liiku toistaiseksi koulujen välillä lukuun ottamatta ulkona tapahtuvaa liikunnanopetusta. Myöskään oppilaat, joilla on ollut esimerkiksi valinnaisaineiden opetusta molemmissa kouluissa, eivät liiku koulujen välillä.

Möysän ja Renkomäen koulujen etäopetuksen jatko ratkeaa maanantaina – "Jos karanteenipäätöksiä tehdään, me touhuamme opetusta tilanteen mukaan"

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.