Lahden Messut peruu kaikki loppuvuoden messut koronan takia – Raksa-messut siirtyvät maaliskuulle

Lähdesmäki oy:n toimitusjohtaja Tuomas Lähdesmäki pakkasi kalusteita takaisin autoon maaliskuussa, kun kevään Raksa-messut Lahdessa jouduttiin perumaan viime tipassa. Mirja Hussain

Nina Räty

Lahden Messut päätti siirtää koronapandemian vuoksi keväältä syyskuulle siirretyt messutapahtumat ensi vuoteen. Raksa- ja Pihapiiri-messut sekä uutuustapahtuma Luontoretki oli tarkoitus järjestää 25.–27. syyskuuta.

Marraskuulle suunnitellut Kätevä&Tekevä ja Hetki-messut perutaan tältä vuodelta kokonaan.

Lahden Messut toteaa tiedotteessaan, että yleinen ilmapiiri messutapahtumia kohtaan niin näytteilleasettajien kuin kuluttajienkin keskuudessa on erittäin epävarma, mikä johtuu syksyn koronavirustilanteen ennustettavuudesta. Siksi messuja ei pystytä toteuttamaan suunnitellusti. Vielä kaksi viikkoa sitten arvioitiin, että Raksa-messut olisi voitu viedä läpi tiukoin turvatoimin varustettuna.

Raksa-messut järjestetään seuraavan kerran 12.–14. maaliskuuta 2021. Pihapiiri- ja Luontoretki-messujen sekä Kätevä&Tekevä ja Hetki-messutapahtumien ensi vuoden päivämäärät kerrotaan myöhemmin.

Syksyn messuille ostetut ennakkoliput ja saadut asiakaskutsut käyvät sellaisenaan myös ensi vuoden messuille. Liput voi vaihtoehtoisesti palauttaa osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/.

"Harmittaa, koska tämä on kevään paras tapahtuma" – näytteilleasettajat purkivat Raksa-messuille tehtyjä osastoja

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.