Finlandia-klubi muuttaa Metsähalliin, Vesala perui Mössön esiintymisen ja koko kiertueensa

Paula Vesalan piti esiintyä Möysän Musaklubilla 17. ja 18. syyskuuta.

Ilkka Kuosmanen

Sibeliustalon Finlandia-klubi aloittelee keikkasyksyä poikkeusoloissa. Klubin tarjonta on siirretty toistaiseksi Sibeliustalon Metsähalliin, jotta turvavälejä olisi helpompi pitää. Sibeliustalo korostaa tiedotteessaan, että turvakäytännöt on käyty muutenkin tarkkaan läpi.

Finlandia-klubin syksyn ensimmäinen vieras on lauantaina esiintyvä Seminaarinmäen mieslaulajat. Keväältä siirtynyt keikka on loppuunmyyty. Esiintymislava rakennetaan hallin kaupunginpuoleiselle seinustalle, jotta näkymä Vesijärvelle ei peittyisi.

Metsähallin koronaturvallisuus koeponnistettiin jo viime viikolla, kun Sinfonia Lahti soitti tilassa sarjan ilmaiskonsertteja.

– Konsertit sujuivat turvajärjestelyiden osalta erinomaisesti, vakuuttaa Sibeliustalon palveluesimies Jarno Kelo.

Myös Möysän Musaklubilla on edessä vilkas viikonloppu. Perjantaina esiintyneen Pimeyden jatkoksi klubi isännöi lauantaina Arttu Wiskaria.

Paula Vesalan syyskuun tuplakeikat Mössöllä on jouduttu perumaan, sillä Vesala päätyi perumaan koko kiertueensa.

– Rajoitukset ovat niin tiukat, että meidän ryhmän ei kannata lähteä, Vesala kertoo klubi-isäntä Antti Puhakan välittämässä viestissä.

Mössön maksimikapasiteetti on tällä haavaa 250 kuulijaa. Puhakan mukaan Olavi Uusivirta ja Teflon Brothers saadaan klubille niin, että esiintyjät vetävät kaksi keikkaa saman illan aikana. Teflon Brothers esiintyy 19. syyskuuta, Uusivirta viikkoa myöhemmin.

"Tämä touhu muistuttaa jo Knalli ja sateenvarjo -sarjaa" – avi:n virheellinen tiedote ehti säikäyttää Mössön Antti Puhakan perusteellisesti maanantaina

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.