45-vuotias mies kuoli raskaan ajoneuvon ja henkilöauton nokkakolarissa Kärkölässä

Millamari Uotila, Sohvi Auvinen

45-vuotias mies kuoli henkilöauton ja rekan nokkakolarissa Kärkölässä Mäntsäläntiellä, Marttilan ja Koukuntien välillä perjantaina puoliltapäivin.

Kuollut mies oli henkilöauton kuljettaja. Ajoneuvoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita henkilöitä.

Mies oli ajanut henkilöautolla Mäntsäläntietä Kärkölän suuntaan, kun hänen kuljettamansa henkilöauto oli ajautunut vastaantulevien ajokaistalle törmäten täysperävaunuyhdistelmän keulaan. Henkilöauto oli sinkoutunut törmäyksen jälkeen ojaan. Kuljettaja menehtyi onnettomuuspaikalla.

Perävaunullinen raskas ajoneuvo ajoi ilman lastia. Myös rekka ajautui onnettomuudessa ojaan.

Henkilöauton kuljettajalla ei ollut Hämeen poliisin tiedotteen mukaan voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli ajokiellossa. Miehen käyttämä auto oli katsastamaton ja se oli poistettu liikenteestä.

Hämeen poliisi tutkii tapausta, ja seuraavaksi vuorossa ovat mahdollisten silminnäkijöiden ja tukkirekan kuljettajan kuulustelut. Myös liikenneonnettomuuksien tutkintalautakunta on käynyt onnettomuuspaikalla. Lautakunta tutkii kaikki kuolemaan johtaneet tie- ja maastoliikenneonnettomuudet.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Onnettomuuden takia yksi Mäntsäläntien ajokaista oli suljettuna noin kolmen tunnin ajan perjantaina. Hämeen poliisi ohjasi liikennettä onnettomuuspaikalla.

Juttua päivitetty: Hämeen poliisin tiedoilla 4.9. klo 14.30 ja 17.02. ja tiedolla molempien ajokaistojen käytössä olemisesta 15.44. 5.9. klo 10.55 Hämeen poliisin tiedoilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut