Mukkulan rantakahvila saa kesäksi nuoren vetäjän - "hienoa tehdä oman näköistä juttua"

Lahden Mukkulan rantakahvilan, Painovoima Bitesin, tämän kesän nuori isäntä on valittu. Casper Vuorinen opiskelee parhaillaan liiketoiminnan perustutkintoa ja pääsee nyt vaihtamaan teoriaopinnot käytännön töihin.

Lahtelainen 18-vuotias nuorimies odottaa innolla tulevaa.

- On hienoa päästä tekemään oman näköistä juttua ja vaikuttamaan asioihin. Lisäksi saan omia opintojani suoritettua yrittäjyyden kautta.

Mukkulan rantakahvilasta vastaa lahtelainen taiteilijayhdistys Painovoima. Työllisyyden lisääminen ja alueen elävöittäminen tukemalla kahvilan toimintaa ovat osa yhdistyksen käynnissä olevaa EAKR-rahoitteista Impact Lahti -hanketta.

Painovoima Bites on tullut tutuksi paikallisille pientoimijoille, alueen asukkaille sekä muille rannassa ja Mukkulan kartanopuistossa liikkujille. Viime kesänä rannassa järjestettiin kymmeniä pieniä tapahtumia, pajoja ja kursseja. Samaa linjaa aiotaan jatkaa.

- Casperin avulla uskomme tavoittavamme nuorisoa aivan uudella tavalla, iloitsee hankkeen tiedottaja Ruusa Aalto.

Casperiin voi tutustua lauantaina 4.5. kello 12-15 Sammonkatu 8:n avoimet ovet -tapahtumassa, jonne hän pystyttää Bites Pop Up -vohvelibaarin.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut