Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Epäiletkö itselläsi koronavirustartuntaa? Nyt voit varata itse ajan koronatestiin

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tiedottaa, että sen asiakkaat voivat nyt varata itse ajan koronatestiin netin omaolo.fi-verkkopalvelussa. Perjantaina vapaita aikoja löytyi seuraavalle päivälle.

Asiakkaan tulee ensin tehdä koronaoirearvio omaolo.fi:ssä. Jos testin tulos viittaa koronatartunnan mahdollisuuteen, voi asiakas varata itse ajan näytteenottoon. Vaihtoehtoisesti asiakas voi jättää yhteydenottopyynnön terveydenhuollon ammattilaiselle, kuten tähänkin asti.

Näytteenotto tapahtuu hyvinvointiyhtymän drive-in-pisteellä Päijät-Hämeen keskussairaalalla Lahdessa. Tarkemmat ohjeet pisteen sijainnista annetaan aikaa varatessa.

Omaolo.fi-palveluun voi kirjautua pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palvelussa ei voi asioida yli 10-vuotiaan puolesta.

Ajanvarauksella hyvinvointiyhtymä pyrkii purkamaan päivystysapunumeron 116117 ruuhkaa.

Koronavirustestaus kiihtyy rajusti Päijät-Hämeessä, kulut miljoonia euroja: päivittäin tehdään nyt satoja testejä, tuloksia luvataan neljässä vuorokaudessa

Hyvinvointiyhtymä: Laajennetusta koronatestauksesta koitumassa miljoonalasku