Pitkäkyntisiä liikkeellä Lahdessa – nainen varasti tavaraa yli 600 euron arvosta, miehelle seitsemäs näpistys vuoden sisällä

Ida Niva

35-vuotias nainen jäi kiinni varkaudesta tiistaina puolenpäivän aikoihin Lahden Launeella. Hän oli varastanut yli 600 euron arvosta tavaraa tavaratalossa.

Poliisin mukaan nainen oli useamman tunnin aikana rikkonut tavaroiden myyntipakkauksia laittaen tavarat reppuunsa ja lopulta hän oli poistunut myymälästä kassalinjojen ohi maksamatta tuotteita. Vartijat ottivat naisen kiinni.

Varkaan hallusta löytyi anastetun omaisuuden lisäksi teräaseita ja muita anastamiseen tarkoitettuja välineitä. Nainen otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.

26-vuotias mies näpisti kuuden lonkeron pakkauksen tiistaina puolenpäivän jälkeen kaupasta Lahden keskustassa. Hän oli ottanut pakkauksen juomahyllystä, laittanut sen reppuunsa ja poistunut kaupasta maksamatta tuotetta.

Vartijat seurasivat tekijää ja ottivat hänet kiinni muutaman sadan metrin päästä kaupasta. Tämä oli miehen seitsemäs anastusrikos vuoden sisällä. Poliisi kuulusteli häntä epäiltynä näpistykseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.