Lahti houkuttelee opiskelijoita keskustaan tarjouskirjasen avulla

Uusille korkeakouluopiskelijoille jaetaan vihko, jossa on tarjouksia ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin. Mirja Hussain

Anne Honkanen

Lahden kaupunki on koonnut yhdessä keskustan yritysten ja Lahti City ry:n kanssa uusille korkeakouluopiskelijoille tarkoitetun Taste Student Life in Lahti -tervetulokirjasen.

Kirjasessa 21 ravintolaa, baaria ja kahvilaa tarjoaa erilaisia tarjouksia. Niiden toivotaan houkuttelevan opiskelijoita tutustumaan lahtelaisten yritysten ja keskustan palveluihin.

– Lahti City ja keskustan yrittäjät toivottavat ilo mielin kaikki opiskelijat keskustan palveluiden äärelle. Kirjasessa yritykset tarjoavat opiskelijoille kaksi yhden hinnalla -tarjouksella esimerkiksi lounaita ja kahveja. Toivomme, että kirjanen tuo opiskelijat keskustan katukuvaan, Lahti City ry:n toiminnanjohtaja Pipsa Wirtanen kertoo tiedotteessa.

Lahden kaupungin tiedotteen mukaan korkeakoulut ja niiden opiskelijat ovat Lahden tulevaisuuden voimavara, ja tänä vuonna uudet opiskelijat haluttiin toivottaa tervetulleeksi kaupunkiin erityisellä tavalla.

Myöhemmin syksyllä kerättävän palautteen ja ideoiden pohjalta kirjasesta on tarkoitus toteuttaa uusi versio vuonna 2021.

Kirjanen jaetaan opiskelijoille syksyllä.

Tänä syksynä Lahdessa aloittaa opintonsa noin 1 300 LAB-ammattikorkeakoulun ja 120 LUT-yliopiston uutta korkeakouluopiskelijaa.

Korjattu 25.8. klo 15.57: Poistettu väite opiskelijakunnista (opiskelijakuntia on vain yksi) ja kirjasen jakeluajankohta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut