Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kansainväliset suurmarkkinat keräsivät Lahdessa koronasta huolimatta paikalle 30 000 kävijää

Lahdessa viikonloppuna järjestetyillä kansainvälisillä ja suomalaisilla suurmarkkinoilla kävi neljän päivänä aikana yhteensä noin 30 000 kävijää. Markkinat sujuivat koronasta huolimatta hyvin, kertoo tapahtuman järjestänyt TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus tiedotteessaan.

Markkinoilla oli 130 yrittäjää 25 eri maasta ja 15 Suomen eri maakunnasta. Ulkomaisilta kauppiailta edellytettiin ennen markkinoita negatiivista koronatestiä ja karanteenia.

Alueelle oli sijoitettu 150 käsidesipistettä sekä käsienpesupisteitä. Myös turvavälejä suositeltiin pitämään, ja tämä onnistui tiedotteen mukaan hyvin.

Turvavälien sijaan enemmän järjestäjät joutuivat huomauttamaan ihmisille sähköpotkulautojen ja polkupyörien käytöstä markkina-alueella.

Korona näkyi Lahden Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla, jossa turvatoimia oli kiristetty: "Normaalisti täälläkin on ihmisiä tungokseen asti"