Päijät-Hämeessä sama trendi kuin koko maassa: ravintolaruuan myynti kasvussa, anniskelu ei – mitä hyvän tuloksen tehneillä festareilla tehdään toisin?

Pikaruoka maistui suomalaisille viime vuonna erityisen hyvin. Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n pääekonomisti Ari Peltoniemi kertoo, että pikaruokaravintoloiden toimipaikkakohtainen liikevaihto kohosi 2018 nelisen prosenttia koko maassa. Kokonaisuudessaan pikaruokamarkkinoiden liikevaihto kohosi osaksi toimipaikkojen määrän lisääntymisen ansiosta noin yhdeksän prosenttia.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1 kk 9,90 € Olen jo tilaaja