Lahtelainen työterveysyhtiö laajentaa Jyväskylään

Iskulla on oma työterveysyhtiö. plou Pertti Louhelainen

Huonekaluvalmistaja Iskun tytäryhtiö Apila Terveys on ostanut Jyväskylän Työterveys oy:n. Kaupan myötä Apila laajentaa toimintansa Päijät-Hämeestä Keski-Suomeen. Jyväskylän Työterveys on Suomen vanhin työterveyspalveluita tuottava, yritysten yhteinen terveysasema. Myyjä on Jyväskylän Työterveys ry, joka on perustettu vuonna 1947. Yhdistys on tuottanut työterveyspalveluita ensisijaisesti jäsenyritysten henkilöstölle, mutta viime aikoina toimintaa on laajennettu myös yksityisasiakkaisiin.

Osakekaupan jälkeen Jyväskylän Työterveys jatkaa toimintaansa yleishyödyllisenä yhdistyksenä.

– Apila Terveys on jo aiemmin toiminut yhteistyössä Jyväskylän Työterveyden kanssa ja on osoittautunut luotettavaksi ja laadukkaaksi toimijaksi, perustelee Jyväskylän Työterveyden hallituksen puheenjohtaja Juha Peltomäki.

Apila Terveys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii Lahden Paavolassa.

– Isku on palvellut suomalaisia asiakkaita yli 90 vuotta kalustetoimittajana. Strategiamme mukaan olemme laajentaneet toimintaamme terveyspalveluihin, kertoo Isku-Yhtymän toimitusjohtaja Arto Tiitinen.

Apila Terveyden valikoimaan kuuluvat työterveyspalvelujen lisäksi yleis-, erikoislääkäri- ja fysioterapiapalvelut sekä diagnostiikkapalvelut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.