Lahti-Pisteestä pian apua myös päivähoidon ja perusopetuksen ongelmiin

Pääkirjastolla sijaitsevan Lahti-Pisteen palvelutarjonta laajenee huhtikuun alussa, kun varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen palveluneuvonta siirtyy sinne Tietoportin rakennuksesta Saimaankadulta. Jatkossa kaupungin matalan kynnyksen asiakaspalvelupisteestä saa ohjausta myös muun muassa päivähoitoon, kouluihin, kerho- ja iltapäivätoimintaan sekä kesätoimintaan liittyvissä hakuasioissa.

Lahti-Pisteeltä voi myös ostaa asukaspysäköinnin luvat, yritysten yleispysäköintikortit, kalastajien pyydysmerkit ja paikallisliikenteen matkakortit.

Lahti-Piste muuttaa loppuvuodesta uudelle Palvelutorille. Sen sijoituspaikasta ydinkeskustan alueella neuvotellaan parhaillaan.

Palvelutorille tulee useita eri alojen toimijoita, mikä helpottaa jatkossa entisestään lahtelaisten arjen asiointia. Suunniteltavana olevalla Palvelutorilla on mahdollista järjestää myös erilaisia kaupunkilaisille suunnattuja tapahtumia ja tapaamisia.

Tällä hetkellä Lahti-Piste palvelee pääkirjaston lisäksi Nastolassa uimahallin ja kirjaston sekä Villähteen Lahden Ympäristöpajan tiloissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.