Lihan kulutus Suomessa notkahti hiukan viime vuonna, mutta se ei riitä valtion tavoitteisiin nähden alkuunkaan – Tutkimusprofessori: "Ruokavaliota on vaikea muuttaa"

Lihaa kuluu Suomessa noin 80 kiloa henkilöä kohden vuodessa.

Kolmas kerta toden sanoi, eli Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto (MTK) Häme pystyi viimein järjestämään ruoka-aiheisen seminaarin Lahden Pajulahden urheiluopistolla torstaina.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi