Hämeen kauppakamari vauhdittaa yritysten hallitustyöskentelyä – hanke on yrityksille maksuton

Hallitukset vauhtiin -hankkeen keskeinen tehtävä on aktivoida alueemme pk-yritysten hallitukset toimimaan, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen tiedotteessa. Sami Lettojärvi

Anne Honkanen

Hämeen kauppakamari on käynnistänyt pk-yritysten hallitustyöskentelyä kehittävän hankkeen yhteistyössä Hämeen Hallituspartnereiden, alueen kehitysyhtiöiden ja yrittäjäjärjestöjen kanssa.

– Hallitukset vauhtiin -hankkeen keskeinen tehtävä on aktivoida alueemme pk-yritysten hallitukset toimimaan. Ilman asiantuntevaa hallitusta tai muuta sparrausta pk-yrittäjä joutuu pohtimaan usein yksin yrityksensä strategisia päätöksiä. Hankkeen tuottama palvelu on kaikille yrityksille maksutonta, toteaa Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen tiedotteessa.

Hallitukset vauhtiin -hankkeen avulla Kanta- tai Päijät-Hämeessä toimiva yrittäjä voi nyt hyödyntää hallitusammattilaisten asiantuntemusta ja työpanosta. Hankkeen kohderyhmänä ovat alle 50 henkilöä työllistävät kehitys- ja kasvuhaluiset mikro- ja pienyritykset, jotka ovat halukkaita kehittämään hallitustoimintaa.

Palvelu on maksutonta kaikille yrityksille lukuun ottamatta mahdollisia hallitusjäsenten hakuihin liittyviä toimeksiantomaksuja, joista sovitaan erikseen.

Hämeen kauppakamarin mukaan hallitukset eivät käytännössä toimi useimmissa pienissä yrityksissä, ja tilitoimistot hoitavat tarvittavat asiakirjat. Yrittäjällä ei ole riittävästi tietoa ja kokemusta, mitä hallitustyöskentely on tai mitä lisäarvoa se voisi tuoda yritykselle.

Hämeen kauppakamarin käynnistämässä hankkeessa ovat mukana Hämeen Hallituspartnerit, Hämeen Yrittäjät, Lahden Seudun Kehitys oy LADEC, Linnan Kehitys oy ja Päijät-Hämeen Yrittäjät.

Hanke on saanut rahoitusta maaseuturahastosta Päijänne-Leader ry:ltä, Linnaseutu ry:ltä sekä Etpähä ry:ltä.

Suhdannebarometrin synkkä kuva: viennin ja rakentamisen näkymät sumeat, työllisyys heikkenee – Hämeen luvut maan myönteisimmät, mutta ne eivät riemastuta kauppakamarin toimitusjohtajaa

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut